Email Facebook

Vores mål er at have de bedste råvarer, der er fremstillet med størst mulig hensyntagen til miljø og dyrevelfærd. Vi samarbejder løbende med både leverandører, eksperter og NGO'er for at finde nye og bedre måder at gøre tingene på.

Efter Greenpeace fx gjorde McDonald's opmærksom på, at visse kyllingeproducenter fodrer deres kyllinger med soja fra regnskovsområder, ophørte McDonald's straks samarbejdet med disse producenter og nedsatte retningslinjer, der sikrer, at McDonald's i fremtiden kun køber kyllinger, der er fodret med soja fra ikke-naturtruede områder.

Vi og vores fiskeleverandør A. Espersen samarbejder desuden den internationale organisation Conservation International, så alt vores fisk nu er MSC certificeret, ligesom vores kaffe er certificeret af Rainforrest Alliance.

Dyrevelfærd og kvalitet

Hos McDonald's arbejder vi løbende på at højne kvaliteten af vores mad ved at fokusere på dyrevelfærd og kvalitet i tæt samarbejde med vores leverandører.

Læs mere her.

Bæredygtig fiskeri

Vores fiskeprodukter stammer fra ikke-truede fiskearter. Vi arbejder sammen Conservation International, for at sikre, at selve fiskeriet foregår bæredygtigt.

Læs mere her.

Bæredygtig kaffe

McDonald's køber hvert år 16 ton 100 % Arabica kaffebønner. Kaffen får vi fra den anerkendte kaffeproducent Segafredo. Den er certificeret af Rainforest Alliance.

Læs mere her.

Madolie

For at holde olien frisk skifter vi olien op til flere gange om ugen. Vores strategi er at minimere vores påvirkning på miljøet.

Læs mere her.