Email Facebook

Vi tager ansvar

For McDonald's er det vigtigt, at vi handler efter vores værdier og strategi hver eneste dag. Vi skal opnå gode resultater og altid have en god og åben dialog med vores gæster, medarbejdere og andre centrale aktører.

Vi er fast besluttet på at forbedre vores sociale og miljømæssige resultater. Vi arbejder hårdt sammen med vores leverandører og franchisetagere for en bæredygtig fremtid - for vores gæster, medarbejdere og det samfund, vi er en del af.

Fra begyndelsen har vi forpligtet os til at gøre det rigtige. I dag er vores værdier fortsat grundlaget for, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi opererer.

Læs mere om McDonald's internationale ansvarlighedspolitik.

Personalepolitik

Vores løfte til medarbejderne lyder: "Vi værdsætter dig, din udvikling og dit engagement". For at leve op til dette løfte har vi sat fokus på fem områder.

Læs mere her.

Leverandører

Alle råvarer bliver konstant testet og kontrolleret under hele forarbejdningen, inden de til sidst bliver serveret i restauranterne.

Læs mere her.


Ronald McDonald Børnefond

Fonden står bag Danmarks første Ronald McDonald Hus, der blev opført i 2002. Her kan familier med alvorligt syge børn bo, mens barnet er indlagt på Rigshospitalet.

Læs mere her.

Ronald McDonald Huset

Ronald McDonald Hus giver hvert år 120 familier en tryg base, hvor familien kan være sammen, mens barnet er indlagt på Rigshospitalet.

Åbenhed

Vi diskuterer gerne åbent om vores forretning, produkter og produktion, og vi tager gerne mod gode råd og ideer fra eksperter og organisationer.

Læs mere her.