Email Facebook

Giv alvorligt syge børn og deres forældre en hjælpende hånd

Indsamling til Ronald McDonald BørneFond

Så er det igen blevet tid til at sætte fokus på indsamling til Ronald McDonald BørneFond fra den 2/10 til den 29/10 2014. Man kan dog altid støtte fonden ved at donere penge i indsamlingsbøsserne, som står ved kassen i landets restauranter.

Alle pengene går til Ronald McDonald BørneFond, hvis primære opgave er at yde økonomisk støtte til Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, hvor familier kan bo for at være tæt på deres alvorligt syge barn, mens han eller hun er indlagt. På den måde bliver den svære tid en lille smule lettere for dem og for barnet. I kan læse mere om huset på www.rmhus.dk

Swipp donation. Send penge til nummer 8000

Det er muligt at donere penge til fonden direkte fra mobilen via Swipp. Swipp er en applikation, som man kan downloade til sin mobil (evt. via ens egen bankapplikation) og fungerer ligesom Mobilepay. Indtast det beløb du ønsker at donere og send til nummer 8000 (Ronald McDonald BørneFond).   

Den helt store indsamlingsdag foregik onsdag den 15. oktober, hvor der var festligheder i landets restauranter og lokale events, som støttede op omkring indsamlingen.

På Rådhuspladsen i København blev der sendt 1500 balloner til vejrs, som symbol på alle de familier, der har boet i Ronald McDonald Hus siden opførelsen i 2002.

Se filmen her omkring ballonopsendelse og mød en familie, der fortæller om hvad Ronald McDonald Hus betyder for dem i et svært sygdomsforløb. 

Resource dumped by HtmlRendererServlet

Resource path: /content/dk/Kampagner/ronald-mcdonald-bornefond/jcr:content/genericpagecontent/video

Resource metadata: {sling.modificationTime=-1, sling.characterEncoding=null, sling.contentType=null, sling.creationTime=-1, sling.contentLength=-1, sling.resolutionPath=/content/dk/Kampagner/ronald-mcdonald-bornefond/jcr:content/genericpagecontent/video}

Resource type: nt:unstructured

Resource super type: -

Resource properties

jcr:primaryType: nt:unstructured