Email Facebook

Vi gør altid vores bedste

Hos McDonald’s bruger vi altid friske ingredienser, og vi gør vores bedste for, at du aldrig går skuffet hjem. Hvis du alligevel er utilfreds med det, du har købt, kan du altid bytte det til nyt.

Hvad er ”Din garanti”?
Hos McDonald’s sætter vi en ære, i at du får en god oplevelse, når du besøger vores restauranter. Derfor kan du altid komme op til kassen og snakke med os, hvis du har fået mad eller drikkevarer, som ikke levede op til dine forventninger. Du kan bytte, hvis du ikke mener, kvaliteten er i top - hvis din burger fx mangler ost, eller der er for lidt is i din Sundae. Vi kalder det din garanti.

Vidste du, at:

  • Du har altid haft byttegaranti hos McDonald's?
  • McDonald's egenkontrol har strengere krav end lovgivningen kræver?
  • Man kan få burgerne, som man ønsker? Du skal blot spørge ved kassen.

 

Kvalitet og service
Danskerne er generelt nysgerrige i forhold til fødevarer; hvor kommer kødet fra, hvad spiser kyllingen, inden den bliver slagtet, hvordan foregår slagtningen og transporten osv. Den nysgerrighed og interesse vil McDonald’s gerne imødekomme og har ansat en kvalitetsagent, som skal søge svar på mange af de spørgsmål, danskerne har til McDonald’s brug af råvarer og tilberedningsmetoder. Læs kvalitetsagent Rikkes seneste indlæg på Tjekmcdonalds.dk

Når vi stiller en garanti til dig, er det fordi, vi kan stå 100 % inde for vores kvalitet og vores service. For at sikre en god kundeservice og optimal hygiejne på McDonald’s restauranter har vi indført forskellige tiltag, der skal være med til at give dig de gode øjeblikke. Alle medarbejdere skal på certificeret hygiejne-kursus og lære, hvordan man håndterer fødevarer. Det gælder uanset, om man er ansat som ungarbejder nogle timer om ugen, eller om man er leder i McDonald’s. Desuden får alle nye medarbejdere tilknyttet en buddy, som skal vise dem, hvordan tingene foregår, og hvordan kunderne skal behandles. På den måde skulle du gerne blive mødt med den samme gode kundeservice uanset hvor i landet, du besøger en McDonald’s restaurant. Det kan vi garantere.