Email Facebook

DESPICABLE ME 3 Konkurrence

 

Konkurrencevilkår

Generelt
Despicable Me 3 konkurrencen afholdes af McDonald’s Danmark ApS ("McDonald’s"), Falkoner Allé 20, 2000 Frederiksberg, tlf. 33 26 60 00.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse vilkår.

Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen starter den 29. juni og slutter den 2. august 2017

Hvem kan deltage?
Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte hos McDonald’s eller hos McDonald's samarbejdspartnere kan ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder nærtstående familie til sådanne personer.

Hvordan deltager man i konkurrencen?
For at deltage i konkurrencen, skal du poste et billede af dit barn, din ven eller en helt tredje sammen med Despicable Me 3 papfiguren nede i din lokale McDonald's og poste det på Instagram med hastagget: #DM3McD. Når konkurrencen er slut trækker McDonald's en vinder ud fra de uploadede posts. 

Hvad kan man vinde?
Vinderne af hovedpræmien modtager hver:

· Et gavekort til en børnefødselsdag med op til 15 deltagende børn i alt hos McDonald's.
 NB: Gavekortet er gyldigt i op til 2 år. Vær opmærksom på, at det ikke er alle restauranter, der afholder børnefødselsdage.

Værdi af præmierne:
- 5 x Børnefødselsdag med op til 15 børn. 
Værdi: ca. 1.500 kr. pr. præmie. 

Præmierne har en samlet værdi på ca. 7.500 kr., og kan ikke ombyttes til kontanter.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere
Konkurrencens vindere udvælges ved tilfældig lodtrækning d. 9 august  2017.
Vinderne kontaktes direkte af McDonald's via Instagram.

Navnene på vinderne vil også blive offentliggjort her på http://www.mcdonalds.dk/dk/Kampagner/despicableme3_konkurrence.html

Når adressen på vinderne er modtaget, vil præmien blive afsendt.
McDonald's opbevarer præmien i op til 60 dage efter, at McDonald's har kontaktet vinderen direkte på E-mail, herefter bortfalder retten til præmien og McDonald's forbeholder sig retten til at udvælge en ny vinder ved tilfældig lodtrækning.

McDonald's er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderne, herunder reklame og markedsføring i enhver form.

Personoplysninger
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at McDonald's må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administration af konkurrencen. Oplysningerne vil blive benyttet i forbindelse med din registrering i konkurrencen og præmieudlevering.

McDonald’s sletter alle indsamlede personoplysninger, når konkurrencen er afsluttet og alle præmier er udleveret til vinderne.
I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, McDonald's har registreret om dig.

Kontakt McDonald’s
Har du spørgsmål til konkurrencen bedes du kontakte Nina Wildenradt, nina.wildenradt@dk.mcd.com